Waarnemingen.be voor gevorderden

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Waarnemingen.be voor gevorderden

Uitzending van 17/12/2019

Waarnemingen.be is het grootste natuurplatform van België. Samen met onze noorderburen (waarneming.nl) verzamelen de duizenden waarnemers de grootste densiteit aan natuurgegevens ter wereld. Al die waarnemingen die jullie verzamelen vormen een schat aan informatie voor natuurwaarnemers, beheerders en datagebruikers.

Sinds 2019 zit waarnemingen.be in het nieuw. Na tien jaar op de oude website waren er heel wat functies voor gevorderde gebruikers. Ook op de nieuwe website werden tal van deze functies verbeterd en klaar gemaakt voor de toekomst.

Geef je geregeld waarnemingen in of kom je er specifieke dingen zoeken? In deze webinar gaan we dieper in op de gevorderde functies die de website te bieden heeft en wat we anno 2019 met al die dat akunnen. Jezelf een doel stellen en je jaarlijst of levenslijst vergelijken met die van andere waarnemers? Kaartjes van soorten of gebieden maken of een excursie uitstippelen? Ga je wel eens samen op stap en wil je alle waarnemingen ook in je eigen account? Wil je je waarnemingen nog waardevoller maken zonder veel extra tijd in de invoer te stoppen? Het is slechts een greep uit de tips en tricks die we in deze webinar behandelen.
Presentatie door
Hannes Ledegen van Natuurpunt Studie

Ondersteuning door
Joelle Laes van Natuurpunt CVN

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.